5 Temmuz 2014 Cumartesi

Show Tv Canlı izle HD

Show Tv Canlı izle HD, showtv yayın akışı, Show haberler, Merhaba arkadaşlar sizlere yeni blogumuzda ufak ufak kanalların listesini sergilemeye ve sunmaya başladık. Bakalım ne kadar sağlıklı bir site olacağız bunu zamanla hepimiz göreceğiz ve anlayacağız.

Show tv uzun yıllardır kendi objektifinde yayın yapan medya şirketidir. Yaptıkları bütün programlar kesinlikle şaheser niteliğinde izleyici popülaritesini kazanmıştır fakat bazı diziler olsun filmler olsun çok gereksiz bizce neden derseniz. Yayına çıkan gerçekte o kadar tutulmayacak bunu ilk başlangıcında baktığınızda anlayabileceğiniz diziler gereksiz harcamalarla hayata geçirilmeye çalışıyor, tutmayacağını bile bile sizcede mantıklı mı? Yada ne kadar mantık dışı harcamalar ve ekip hazırlığı onca uğraş ve emek boşuna gidiyor.

Unutmadan değinmek istediğimiz diğer bir konuda çok sık araklıklarla showtv reklamları o kadar fazla reklam giriyor ki izlediğiniz yada seyrettiğiniz filmin, dizinin anlamını ve konusunu yakalayamıyorsunuz yada unutuyorsunuz!

Seyirciyi bu kadar çok reklam tabi kide sıkacaktır buna bir önlem alınması bence gerekli arkadaşlar söz daha fazla uzatmadan sizlerde kendinize göre olumsuz bulduğunuz içerikleri bizlere yorum olarak gönderebilirsiniz sayfamızda kesinlikle yayınlanacaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder